Onze vacatures

Bij Yves Rocher is iedere werkne(e)m(st)er onderdeel van een samenwerkingsverband, een vertrouwensrelatie en loopt niemand weg voor zijn verantwoordelijkheden. We bieden een correct contract, een aantrekkelijk salaris met bijkomende voordelen, ontwikkelingsmogelijkheden op maat, uitgebreide en doorlopende opleidingen en dit allemaal in een prettige en gezonde werksfeer.

Het DNA van Yves Rocher!

In 1959 was de geboorte van het merk op de zolder van het huis van de heer Yves Rocher in La Gacilly, Bretagne. 10 jaar later werd België opgestart. Schepper van Plantaardige Cosmetica & No. 1 in cosmetica in Frankrijk met méér dan 60 hectare aan velden met biologische landbouw en eco-ontworpen verpakkingen. Ondertussen hebben we méér dan 3.500 boetieks en 30 miljoen klanten over de hele wereld.

Onze missie : "Reconnect people to nature"

Wij geloven in de positieve invloed van de natuur op ons welzijn. Wanneer mensen verbonden zijn met de natuur, kunnen we allemaal bijdragen aan het opbouwen van een meer zorgzame wereld voor anderen en het milieu. Sinds zijn oprichting heeft onze Groep zich geëngageerd om mensen opnieuw in contact te brengen met de natuur. Onze filosofie is het ontwikkelen van een vertrouwensrelatie met onze klanten en al onze partners door middel van merken die emotie opwekken.

Engagement voor de natuur

Wij zetten ons in om de beste oplossingen te vinden en te implementeren om onze impact op het milieu in elke fase van onze productie en distributie te verminderen.

Respect voor onze gemeenschappen

Samen met onze gemeenschappen rond gezamelijke waarden zijn we toegewijd aan het cultiveren van respect in iedere omgang met onze klanten, leveranciers, medewerkers en partners.

Vereiste naar de creatie van rijkdom

Deze eis komt tot uiting in de zoektocht naar onberispelijke kwaliteit in onze producten, diensten en samenwerkingen & in de keuze van onze acties om de wereld om ons heen te respecteren.

Passie voor well-being

Deze passie die ons drijft, wordt in elk van onze merken gevoeld en creëert een sterke emotionele band met onze medewerkers en onze klanten.

We must be passionate and ambitious. Ambitious for you but, as I've said before, also for our children - Mr. Yves Rocher

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Corporate & atelier